TIETOA MINUSTA

Personal trainerina intohimoni on ohjata ihmisiä kohti terveempää elämäntapaa. Kaikki ovat ainutlaatuisia, omilla vahvuuksillaan ja tavoitteillaan. Minun menetelmä on rakentaa oma suunnitelman, joka perustuu terveyden tilaan, aikatauluun ja mikä tärkeintä, kuntotavoitteisiin. Sydämeni menee ulos kaikille, jotka ovat olleet vuosien ajan itsetuhon ja avuttomuuden ja toivottomuuden tunteiden kanssa. Tiedän, miltä tuntuu olla halu äärimmäisiin muutoksiin ja dramaattisiin parannuksiin ilman selkeää suuntaa.

 

MIKSI TEEN TÄTÄ

Reenaamisella parempaan elämään

Tein tämän verkkosivun jakamaan uuden haetun onnen elämässäni, jonka olen löytänyt treenaamisella ja sen kyvyn, jonka se on antanut minulle muodostaa ruumiini ja mieleni henkilöksi, josta olen ylpeä. Haluan auttaa muita, jotka ovat käyneet läpi samat asiat, joita minulla on ja tarvitsevat apua ja tukea saavuttaakseni heidän ansaitsemansa onnen. Tämä sivusto on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittyä enemmän, kuin pelätä kipua joka aiheutuu kovasta työstä ja muutoksesta. Ovat vihanneet kehoaan, jokaiselle jotka ovat tunteneet ettei, koskaan olisi onnellinen tai tykännyt itsestänsä. Tämä sivusto on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muuttaa itseään ja olla paras henkilö, mikä he voivat olla. Niiden joukossa, jotka omaksuvat parannuksen fyysisen tuskan pikemminkin kuin epäonnistumisesta johtuvan psyykkinen kivun, koska ymmärrämme yksi on väliaikainen ja toinen on ikuisesti.

2018-10-28_konstantin_konstantinovs.jpg

KEHONRAKENNUS & PAINONPUDOTUS

Oletko väsynyt yrittämään tuloksetta? Tiedän miltä tuntuu, kun yrittää pudottaa painoa tai kasvattaa lihaksia ilman minkään näköistä ohjeistusta tai apua. Säästät tuhansia tunteja ja vuosia, kun sinulla on ihminen joka osaa auttaa sinua tekemään oikeat valinnat.

finding-your-perfect-bench-press-with-er

VOIMATREENI

Vahvuus ei ole vain se, mitä kehosi voi käsitellä fyysisesti. Se on mielen ja kehon yhdistelmä. Jotta voisit olla niin vahva, kuin potentiaalisesti on mahdollista. Sinun täytyy olla vahva henkisesti ja fyysisesti.

 

ASIAKKAIDEN KOMMENTIT

Isot suositukset Aleksille. Yläkropassa ollut aina ongelmia reenin perille menemisen kanssa mutta tämän kaverin ohjauksella on alkanut tapahtumaan positiivisia asioita. (5kk) reenin jälkeen. Esim. penkkipunnerrus lähtökohta 60kg --> 105kg (sarjapaino). Olkavarren ympärys kasvanut 4cm, rinnan ympärys 5cm ja reiden ympärys 5cm. Jaloissa on ollut voimaa kiekkotaustan takia mutta lihastuntuma Aleksin käsittelyssä on aivan uutta luokkaa. Painoa oli tarkoitus saada lisää ja sitähän tuli +7kg.

Juha Lähteenmäki

Oman kokemukseni perusteella voin suositella Aleksia kenelle tahansa ikään, kokemukseen tai lähtötasoon katsomatta.
Aleksi on rauhallinen, määrätietoinen, joustava ja tsemppaava. Ennen kaikkea asiakaslähtöisyys on Aleksille sydämen asia. Hän kartoittaa maltillisesti erilaisia tapoja asiakkaan kanssa lähestyä niitä liikunnallisia tavoitteita, joita halutaan yhdessä saavuttaa. Aleksi on myös aktiivinen alan harrastaja, joka seuraa lajin kehitystä, täydentäen samalla itse osaamistaan, jota jakaa mielellään valmennettavilleen.
Ennen kaikkea Aleksin kanssa treenatessa minulla on sellainen tunne, että teemme yhdessä tätä hommaa. Se on mielestäni Personal Trainerin työssä (asiakkaan näkökulmasta) tärkeimpiä elementtejä kaiken ammattiosaamisen ohella; todellinen läsnäolo.

Jesse Etelämäki

Aleksin ateria- ja treeniohjelman avulla 4kk -30kg ja samalla onnistunu kasvattaan lihastakin. Eteenpäin mennään, isot suositukset!

Ilari Harteela

 

©2019 by Silverback Bodies. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now